Fónai Kende

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának hallgatója vagyok turizmus-vendéglátás szakon. A Közlekedő Tömeget 2016-ban alapítottam társaimmal. Az Egyesület beérkező üzeneteit válaszolom meg, a posztok és cikkek szövegét korrektúrázom, interjúkban képviselem az egyesület álláspontját. Célom egy élhetőbb város kialakítása, az emberek és a közszolgáltatók kapcsolatának javítása. Ehhez kapcsolódóan a Járókelő Egyesület önkéntese is vagyok.

Frey Martin

Az Óbudai Árpád Gimnázium végzős tanulója vagyok és a jövőben a Bécsi Műszaki Egyetemen szeretnék terület- és városfejlesztést tanulni. Az egyesületnek 2020 eleje óta vagyok tagja, ahol a városi élet jobbá tételével a fenntartható közösségi közlekedéssel, azon belül leginkább a kötöttpályás közlekedéssel foglalkozom. Fontosnak tartom az élhető városi környezet megteremtését és a városi közlekedési kapcsolatok fejlesztését. Szabadidőmben szívesen utazok és szeretek fotózni is. 

Suszter Dominik

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanulója vagyok a Villamosmérnöki és Informatikai Karon, informatika szakirányon. 2019 végén csatlakoztam a Közlekedő Tömeghez. A fejlesztő csapat egyik tagja vagyok. Szabadidőmben szeretek kerékpározni illetve túrázni. Elsődleges célom, hogy a tömegközlekedést népszerűsítsem, illetve segítsek azt jobbá tenni. Ezen kívül a Tudatos Közlekedő rendszer működésében segítek.

Szalay Áron

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán tanulok infrastruktúra szakirányon. A Közlekedő Tömegben főként infrastruktúra-üzemeltetési és járműgazdálkodási témákkal foglalkozom, melyben sokat segít, hogy korábban gyermekvasutasként közelről megismerhettem egy vasútüzem mindennapjait. Célom, hogy felhívjuk az illetékesek és a közvélemény figyelmét azokra a lehetőségekre, amikor egy-egy jó döntéssel jelentős fejlődést lehet elérni, és ne hagyjuk, hogy milliárdok folyjanak el értelmetlen presztízsberuházásokra.

Szász László

elnökségi tag

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán végeztem, diplomázásom óta építészként dolgozom. 2018 óta vagyok az egyesület tagja, ahol elsősorban a városi közterekkel kapcsolatos témákkal foglalkozom. Célom, hogy a városokban minél jobban érezzék magukat az emberek. Ebben segít a színvonalas közösségi közlekedés, és az emberléptékű közterek, amik gyaloglásra és kerékpározásra ösztönöznek, és ahol a városlakók szívesen töltik szabadidejüket.

Király Bence

Szabó Zsolt

Vadnai Viktor

Wootsch Benedek